OM

Leon Nørgaard, stiftede Lion:Art Film & TV i 2008.

I 13 år arbejdede jeg som Art Director på et af landets største reklamebureauer, hvor jeg fik et solidt afsæt for skræddersyede totalløsninger til alle medieplatforme. Sideløbende brugte jeg mine kreative evner som skuespiller og tekstforfatter på de skrå brædder.

Det hele blev kogt sammen til en kreativ substans, som lagde bunden til mit virke som producer og tilrettelægger, og jeg har siden 1998 produceret alt i levende billeder.

Jeg fungerer både som idémand, producer, tilrettelægger, instruktør og indspilningsleder, og sammensætter selv produktionsholdet der passer til opgavens omfang og budget. Uanset om det er store eller små projekter, finder jeg altid en god løsningsmodel i tæt samarbejde med mine kunder. Jeg lytter altid til mine kunders behov og ønsker — og ud fra det laver jeg en idé og et oplæg på hvordan der kan skabes et større værdisæt for mine kunder.

Et godt slutprodukt kendetegnes ved at der er styr på tingene helt fra begyndelsen — derfor er vi også altid meget grundig i vores forberedelser. Det betaler sig altid at være grundig i sit forarbejde, og det ses som regel også tydeligt på slutresultatet.

I vores reklamefilmsløsninger er det som oftest det enkle budskab, der bærer idéen. Mange tror, at det handler om at få så mange budskaber med som muligt i en film, men det frarådes. For mange budskaber forvirrer sanserne, så man mister interessen for selve produktet.

Det enkelte budskab med den enkle afmelding bliver husket. Og det er hvad det handler om: at blive husket — og for noget godt.